Muc-Off ultimate bicycle cleaning kit.

Met deze reiningsset staat een grote schoonmaak van je fiets niks meer in de weg.
Als eerste laat je de voor alle oppervlakkten en onderdelen geschikt Bike Cleaner inwerken. Het vuil wordt op een moleculair niveau aangepakt – en dat zonder zuren en oplossingsmiddelen. De Bike Cleaner is volledig biologisch afbreekbaar.
De vuile ketting ga je met de Drivetrain Cleaner te lijf. En aansluitend zorg je met de Bike Spray voor beschermin tegen corrosie. Vocht wordt tegengehouden en er ontstaat een dunne, niet klevende laag op frame, ketting, metaal, kunststof, rubber en lak. Ook geschikt voor carbon onderdelen. Jouw ketting houd je met het Wet Lube kettingsmeermiddel bij slechter weer in bedwang. Het smeereffect blijft ook bij natte en modderige omstandigheden behouden.
Meegeleverd wordt naast een spons en ook 4 borstels voor alle onderdelen van jouw bike. De microvezel polijstdoek maakt afsluitend een mooie finish mogelijk.

Normaal € 75,- in December € 59,-

Reserveer uw huurfiets nu online » U kunt bij ons terecht voor kwalitatief goede huurfietsen en e-bikes. De fietsen staan klaar bij aankomst en worden opgehaald als u weer naar huis gaat.

Verkoop van ex-huurfietsen. In onze webshop verkopen wij o.a. gebruikte huurfietsen en fietsonderdelen.